keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Hyvin pyyhkii!

Meillä menee hyvin :) Tuisku on ruvennut vastaamaan treenii/palkkaan odotetunlaisesti. Se nostattaa itsensä mukavalla tavalla heti reenin alussa menemättä ylikierroksille, se on ruvennut tarjoamaan asioita ja on aidosti innoissaan kun tajuaa mitä halutaan, sen silmät tuikkii innosta kun se katsoo minua, se syttyy ihanalla tavalla kun tuupin ja lätkin sitä. Se elää täysillä joka hetki. Kotona se osaa rauhoittu. Sen kanssa voi mennä mihin vain. Se on avoin uusia asioita kohtaan ja se pitää kaikista, niin koirista kuin ihmisistä. Tuisku on vaan niin♥

Tää oli nyt tällainen lässyn lää bloggaus, mutta pakko oli saada jakaa miten iloinen ja tyytyväinen olen tytteliin :)

Treenirintamalla ollaan puuhasteltu seuraavaa:

  • Vuokkosilla Ruun kisojen välissä otettiin katsekontaktia, seuraamista, kapulan palautusta sivulle sekä kiertoa se suussa josta suorapalkka, peruuttaen maahanmeno ja seisomista, kierron kautta stoppia ja sivulta maahanmeno.
  • Olkkarireeninä kapulan pitoa perusasennossa, palautuksia sivulle, jakkaralla pinta treenejä (2on2off kontaktit) saavistelua tarjoamisena (etujalat saavin päällä pyörien) ja takajalkojen tarjoamista pienen korokkeen päälle.
  • Kerhohuone treeninä taas ruudun paikkaa targetilla tarjoamisen kautta, kontakti reeniä sivulla ja liikkeelle lähtö sekä paikallaistumista ja luoksetuloja sivulle. Lisäksi kapulan pitämistä perusasennossa sekä palautuksia.
Ja hei! Mä olen ryhdistäytynyt suunitelman suhteen :) Vielä se ei ole samaa tasoa kuin Ruun nuoruusvuosina, mutta selkeästi jonkinlainen ryhtiliike tapahtunut, hyvä minä ×)

Tuisku 3kk :)

2 kommenttia:

  1. Oho! Ompas Tuisku kutistunut? No nyt kuullostaa ihan, kuin olisit reenannut oikeesti! Ja hyvä sie! Olet saanut opetettua sen takajalka jutun ,mitä myö ei vieläkään saada tehtyä.Salama ei lata jalkoja ei vaikka mikä on:) Mut hei, se onkin Salama :)) Ihana kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siltä mustakin on ruvennut tuntumaan ajoittain, että me reenataan oikeasti :) Ei Tuiskukaan meinannut millään tajuta sitä takajalka juttua, mutta sitten vaan sai ideasta kiinni yks, kaks.

      Poista