sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Päivitystä

Hiljaista ollut blogi rintamalla. Yritän nyt ryhdistäytyä tässä. Lisäksi pitäisi tehdä reenisuunitelma Tuiskulle. Ollaan vietetty joululomaa pariviikkoa. Tuiskun kanssa reissattiin Ullan ja Kimmon luokse maalle uudeksivuodeksi -tää on aina ihan parhautta! Voi miten olikaan ihanan rauhallista. Toki sielläkin paukkui, mutta ei ollut missään nimessä verrattavissa keskustan paukkeeseen. Ehdottomasti tästä (-kin) on tehtävä perinne, joten huonevaraus menemään susirajalle vuoden 2014 vaihteeseen ;)

Treenattiin ahkerasti joka päivä, kuvattiin toistemme treenit ja purettiin illalla tuotoksia you tubeen. Laitoin tänne blogin oikeaan laitaan kohdan videot. Sieltä voi käydä kurkkimassa missä mennään koulutuksen suhteen.

Tuisku ei reagoinnut paukkeeseen. Ruut oli taas kiihkoillut niiden perään niin kuin aina. Se on kyllä jännä tapaus. Syttyy niistä jollain tavalla..

5 kommenttia:

  1. Nyt varaukset on kesälomalle,syyslomalle,mites se hiihtoloma? olen ajatellut siulle järjestää sitä tietokone huonetta omaksi? Olisi isompikin:) Kävisikö? kimmo jo kyseli tuletko hiihtolomalla:) olisi siulle varmaan ,sillä jotain töitä tiedossa:)) Tai kuulemma käy toi pääsiäislomakin jos ei aikaisemmin pääse???

    VastaaPoista
  2. Varauksista unohtui kokonaan uusivuosi ;) Juu ilman muuta sisustat kotiasi miten haluat (luksustahan se oma huone olisi ;) kunhan ei tarvii nukkua taivasalla.... varsinkaan talvella, tai edes pääsiäislomalla. Kesällä sitä voi jopa harkita, jos vain säät sen sallii :p

    VastaaPoista
  3. Kimmolle terveisiä, että jompana kumpana ajan kohtana tullaan :D

    VastaaPoista
  4. Muistathan ,että meillä on myös aitta ja navetta ,joten taivasalle ei tarvitse mennä:) Toki uusivuosihan oli jo itsestään selvyys varauslistalla ! olisiko helpompaa ,jos samalla muutat tänne? Eikös ne tukilapset ole nykyjään muotia???Ei kai niillä ole väliä minkä ikäisen ottaa?

    VastaaPoista
  5. Ainii aitta ja navetan ylinen X)
    Joo ehdottomasti tukilapsi voi olla minkä ikäinen tahansa :)
    Muutto helpottaisi kyllä varmasti ;)

    VastaaPoista